Tvillingforberedende fødselskurs august

Velkommen på vårt online tvillingforberedende kurs.

I løpet av to kurskvelder (15 og 18 august, 18.00-21.00) vil dere få masse tips og råd, og lære masse aha-opplevelser vedrørende hvordan dere bærer to barn, får to barn søvnregulerte, dobbeltamming, hvordan ta vare på dere selv, hvordan benytte permisjon- og tvillinguker, hvilken roller vi anbefaler mor og partner. På den andre kurskvelden, som avholdes av vår erfarne jordmor , vil dere få en grundig innføring i alt det flerlingspesifikke ved svangerskap. fødsel og barseltid. Til sammen vil disse to kurskveldene gi dere et godt utgangspunkt for å mestre hverdagen med to (eller flere) nyfødte. For ytterligere informasjon ber vi se vår hjemmeside.

Et kurs dere ikke vil angre på at tok dere tid til.

Vi gjør oppmerksom på at vi har ett begrenset antall plasser, så vær tidlig ute (maks omlag 25-30 deltagere). Neste kurs blir i oktober 2021.

En billett gjelder for inntil to foreldre (forutsatt at begge er medlemmer) og koster kr 1650 (vi sponser våre medlemmer med 1000 kr av kursavgiften). For ikke-medlemmer koster kurset 2650 kr.

Anbefaler dere å være tidlig ute hvis dere grunnet termin ikke har anledning til å vente til neste kurs, da vi siste halvår har vært fullbooket/ utsolgt på alle kurs (vi holder kurs annen hver måned dvs. februar, april, juni, august, oktober, desember).

Kurset foregår online, og dere vil få sendt informasjon om, samt invitasjon til deltagelse når påmeldingen er lukket. Påmeldingen lukkes alltid kvelden før kursdag. Det vil si at dere får en epost på formiddagen den dagen kurset holdes.

En billett holder for inntil to foresatte dersom begge er registrert på samme medlemskap, og dermed er medlemmer i Tvillingforeldreforeningen.

Har dere spørsmål kontakt oss på post@tvilling.no

Gleder oss til å se dere online på kurs.

Forbehold om nok påmeldte, og uforutsette hendelser.

Starter
15.08.2021

Slutter
18.08.2021

Påmelding stenger 14.08.2021 23:50

Billetter

Velg

For medlemmer - Tvillingforberedende fødselskurs
15.08.21 - 18.08.21
Kr 1 650,00
En billett gjelder for begge foresatte.
Ikke medlemmer - Tvillingforberedende fødselskurs
15.08.21 - 18.08.21
Kr 2 650,00
En billett gjelder for begge foresatte.