Bli medlem nå og betal for medlemskap ut 2023!

Vi trenger dere på laget, og ønsker dere med dette velkommen som medlemmer i Tvillingforeldreforeningen (TFF).

Hvorfor bør du/ dere være medlem?
  • TFF er en foreldredrevet forening som siden 1984 har arbeidet for å sikre dere helseopplysninger om flerlinger/ flerlingsvangerskap/ foreldrerollen, samt politisk med saker som berører flerlingfamilier. Vi har jobbet frem rettigheter som hele 17 uker ekstra permisjon til tvillingforeldre og 46 ukers ekstra permisjon til trillingforeldre, og står stadig på for både å beholde men ikke minst utvikle disse rettighetene.
  • Vi tilbyr støttebrev til far/partner for ytterligere 2 ukers utvidet omsorgspermisjon i forbindelse med fødsel.
  • Hos oss får dere alltid høyt kvalifisert og gratis veiledning, støtte eller en hyggelig samtale med en av våre veiledere -uansett hva dere står i.
  • Vi tilbyr tvillingforberedende kurs før fødsel (et kurs dere ikke vil være foruten og som dere vil være glade for at dere prioriterte å sette av tid til) og kurs i tvillingspesifikke utfordringer som: "Sunn identitet, sammen eller hver for seg i skole og barnehage", "Grensesetting og tvillinger/flerlinger" og "Hvordan ta vare på seg selv for å mestre hverdagen med flerlinger". Vi tilbyr også egne og etterspurte kurs til fagpersoner over hele Norge innen fagområdene helse, skole og barnehage om tvillinger/trillinger.
  • Vi arrangerer sosiale og lærerike treff og samlinger for flerlingfamilier og flerlingforeldre. Her nevnes den årlige Tvillingdagen 22 august , årets happening; et sommer arrangement for hele familien, Mammahelgen (her fyller vi på batteriene) og mye mer. Alt annonseres i appen, på hjemmesiden og på facebook. Gjett om vi har det gøy!
  • Vi holder oss faglig oppdaterte på det internasjonale arbeidet på flerlinger, og samarbeider med ICOMBO (The International Council of Multiple Birth Organisastions).
  • Vi har svært god kunnskap om dobbeltamming, søvnregulering av flerlinger, og ikke minst sunn identitetsutvikling.
  • Vi tilbyr salg av litteratur om tvillinger og trillinger, selvfølgelig til rabatterte priser for våre medlemmer.
  • Det meste av vårt arbeid utføres av frivillige, og dere er hjertelig velkomne til å engasjere dere på sikt; men de første årene vet vi at det er dere som trenger oss, det er jo derfor vi er her :-)

Vi håper med dette vi fikk forklart hvorfor du/ dere aldri vil angre på et medlemskap hos oss. Hvis det er noe dere lurer på send en epost til post@tvilling.no så hjelper vi dere gjerne, eller ringer dere tilbake for en hyggelig prat. Vi er her for dere!
Gleder oss til å få dere med på laget.

Medlemstype Pris
Foreldremedlemskap (for inntil to foresatte) 749,00 Til Innmelding